Frukostseminarium 1 december

Den 1 december anordnar SustainLab ett frukostseminarium med temat Samverka med unga för social och ekologisk hållbarhet.

Invitation in English (pdf)

Unga är viktiga aktörer i allt hållbarhetsarbete. Deras röster behöver höras i samtal om klimatförändringar såväl som i samtal om sociala, ekonomiska och politiska förändringar. Med det här frukostseminariet vill SustainLab lyfta erfarenheter från planerade och pågående projekt som involverar unga i hållbarhetsfrågor. Fokus för diskussionen kommer att vara transdisciplinära upplägg och metoder.

Seminariet hålls på engelska.

Program

08.00–08.45 Presentation
08.45–09.00 Frukost serveras 
09.00–09.30 Brainstorm om möjliga gemensamma eller kompletterande projektidéer 

Plats: MC243

Det är möjligt att delta på plats på campus eller via Zoom. Anmäl dig till sustainlab@sh.se senast 29 november. Meddela om du vill delta på campus eller på Zoom. Begränsat antal platser på campus.

Om SustainLabs frukostseminarier

Syftet med SustainLabs frukostseminarier är att i ett kort format ge möjlighet att presentera och diskutera på vilka sätt vi kan samverka med hållbarhetens aktörer. Har du erfarenhet av samverkan kring ett hållbarhetstema? Har du idéer för samverkan och vill hitta partners eller metoder? Hör av dig! Du når oss på sustainlab@sh.se.